CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

fredag 24 juli 2009

Dag 183

Då var det fredag och jag jobbar min sista passvända innan semestern, så på onsdag morgon går jag av och det ser jag fram emot.
Det var ju torsdag igår och jag var uppe vid 9 för att sedan bege mig till Xtravaganza vid 11. Satt där i 1.5 h..först tyckte jag att mötet var ganska meningslöst, men efter en stund tyckte jag att det var ganska bra ändå. Fick en liten ny sporre och motivationskick av det. Men de fick "under förväntan" på utvärderingen. Personalen har varit trevlig, men jag tycker inte att man har fått ut vad man borde för pengarna de drar varje månad. Man borde även kunna dra bort denna gymförmån som ingår i priset och få avdrag på det, för de som har ett annat gym eller bara inte vill ha det. Sen kanske känna mer engagemang från personalen, att de hör av sig lite då och då och hör hur det går, peppar osv...De vill ju att man ska komma till dem, men ibland kan man behöva det där stödet utan att be om det.. maten är ju också svindyr för de som äter sopporna osv osv.. Så tycker de borde tänka efter hur de använder sig av priserna. De skulle tjäna i längden på att dra ner något av det, skulle de få fler kunder utav.. Kan ju prata om sånt här ganska länge, men jag "granskar" så mycket i och med min utbildning jag går. Man blir lite hjärntvättad nästan att man direkt kan se brister och sånt som görs bra i ett företag. Men det är så bara;).
Ställde mig på vågen också btw! Inte vägt mig på deras sedan april..men med mina två kilon jag gått ner sedan innan blev det iaf 18.1 kg..så 16.1 kg enligt XV:s våg då, och av dem 13.9 kilo fett..trodde antal kilo fett skulle vara mycket lägre..så blev glad att det bara var så:)..och jag går numera som överviktig på BMI och inte fetma..hehe, var ju skönt också:)...men nu måste jag bli av med alla dessa kilon..hon på XV ville att jag ska sätta ett måldatum, 1:a juni 2010 blev det..men jag vill att det ska vara till efter nyår helst, ska jobba för det..men om jag drar ut lite på det slipper jag må så dåligt då i fall jag inte klarar av det;)..jag har ju mellan 24-26 kg kvar enligt mig tills jag är klar..men så lite som jag vill ner till kan jag inte minnas när jag vägde senast..så kanske är för smal vid min målvikt..får känna av lite längst med vägen;).
Efter jag varit på XV igår gick jag förbi mammas jobb som ändå låg i närheten, blev lite guidad på hennes jobb då jag tidigare bara varit på hennes kontor. Men det var trevligt, slutade med att jag åkte med henne och handlade och sedan blev bjuden på en jättegod grillmiddag. Så var trevligt med lite qualitytime med familjen. Sen tog jag med mig mat hem till stackarn som jobbat 13 timmar. Somnade vid 21.30, haha..vet inte vad som hänt mig med mina sömnvanor sedan i måndags, men det är bra:)..Utnyttja dagen lite.
Idag var jag uppe vid 10 efter ca 12 h sömn..och jag är såå trött nu, blev nog för mycket sömn..men vid 11.15 var jag på gymmet..först uppvärmning för att sedan köra bodypump..har dragit mig så mycket från att göra det då jag inte tränat det på ca 1.5 år..förut tränade jag det alltid 3-4 dagar i veckan..och det är såå kul, mår så bra av det..så nu ska jag komma igång med det igen, var verkligen skoj! Sen blev det massa mage..så 1,5 h träning satt fint..kommer antagligen ha världens träningsvärk i morgon..var helt slut efter passet, kändes i kroppen vill jag lova! När jag kom hem blev det att köra en genomgående städning hemma igen, kändes bra! Jonas hade sitt sista arbetspass idag, så nu har han en månads semester, då kan det vara skönt att komma hem till ett skinande hem. Sen tog jag det väldigt lugnt fram tills det var dags att dra till jobbet, gjorde sig i ordning och åt lite lättfil..men jag är såå slut just nu! Hoppas jag tar mig igenom natten bra nu utan att vara dödstrött, för då går allting så långsamt!
Hoppas ni alla får en skön och härlig helg iaf!:)
Många kramar till er!
(Vet att det är jobbigt att läsa när texten blir såhär, men jag sitter på jobbet och det blir så här automatiskt fast jag använder mellanrum, snyft.)

1 kommentarer:

Hanna sa...

grattis till siffrorna, härligt att se att man går ner även när man inte känt sig så nöjd. Du e jätte duktig.

härligt att klassas som övervitkigt oxå = ) hhaha, tycker de måtten är lite konstiga men kul att snart vara normalviktig iaf det är vi snart!!

kram på dig
trevlig helg