CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

tisdag 29 september 2009

Länge sen igen

Hej hopp..

Jag vet att jag är sjukt dålig på att uppdatera den här bloggen. Men känner väll inte samma energi till den längre, vet inte varför. Men samtidigt är det ett bra stöd för mig att skriva här, men tar mig inte tid till det riktigt.

Min praktik är fortfarande igång. Det går bra, men har inte gjort så mycket jag velat. Men så är det väll med praktik..men nu ska jag äntligen få sätta mig in ett större projekt, så det känns kul att ha något att sätta mig in lite mer i.

Med mig är det väll ganska bra annars, eller sådär ska jag väll vara ärlig och säga. Just nu är jag hemma och är sjuk, haft hemsk huvudvärk i flera dagar, plus en förkylning till..var ju sjuk sist jag skrev också har jag för mig. Och den höll i sig i 2-3 veckor. Så bara denna är en kortis så är det lugnt. Annars går jag mycket runt i mina tankar vart jag ska ta vägen med livet (jag vet, djupa frågor)..men alla har nog de faserna..plus att man känner sig lite misslyckad när man inte orkar med detta med vikten..pluggar 100 % bredvid praktiken..kroppen säger ifrån helt enkelt! Vilket gör att jag går ner mig ytterligare..energin är inte med mig så att säga, vilket är jobbigt och tråkigt. Måste komma igång med den sablans träningen också, men förstår inte hur jag ska ha tid med det när jag knappt har tid att plugga. Så är det, mycket helt enkelt!

Hur är det med er?

Kan vara bra att skriva av sig ibland antar jag. Ska försöka ta mig lite tid till det, oftare än var tredje vecka iaf;).

Många kramar,
Anna

3 kommentarer:

Hanna sa...

heeej = ) va roligt att höra från dig igen, har saknat dina inlägg = )

jobbsökandet går inge vidare, jag söker jobb hela tiden men inte fått ngt napp ännu. Men det löser sig förhoppningsvis snart.

Jag har ju tid att träna nu när jag inte har ett jobb, men motivation och energi har man inte så mkt när man bara är hemma hela dagarna. men har en kompis som jag har börjat träna med nu. Försöker hinna med ngn aktivitet varje dag. Om inte gym eller simhall så blir det promenad. Men vissa dagar orkar man bara inte aktivera sig. Men så är det väl antar jag = )

hoppas allt är bra med dig.. kram kram

Fidde sa...

Hej gumman...

Skönt att höra att du lever, jag tycker inte varken dina tankar eller sinnen ska stressa med vikten eller träningen. Det viktigaste är att lyssna på sin kropp. Ibland vill den bara inte helt enkelt. Efter en tid kommer du och komma till nya insikter och då jäklar kommer de gå av bara farten. Men låt dig ta en tids paus så du hittar din glöd och motivation det som drev dig innan. Förstår du hur jag menar. Jag har hittat den nu. Jag mår bra men de har tagit sitt lilla tag me..=)

Kram Fidde

Lena sa...

Gott att höra att du lever!! Stressa inte ihjäl dig, dygnet har inte fler än 24 timmar. Satsa på vardagsmotion istället, gå och ta trapporna istället för buss och hiss. Det ger åtminstonde något!! Kram